MULTI/JOINT® 3000 Plus

technische product animatie

Klant

GF Waga biedt allerlei technische oplossingen voor gas- en watertoepassingen. Het zijn duurzame, veilige, onderhoudsvrije en kostenefficiënte producten die wereldwijd worden gebruikt voor transportleidingen, distributieleidingen, huisaansluitingen en dienstleidingen.

Product

De MULTI/JOINT® 3000 Plus is een ingenieuze gietijzeren fitting om leidingen in gas- en waterleidingnetwerken te repareren zonder dat daarvoor extra gereedschap nodig is. Deze gietijzeren fitting heeft een klem- en afdichtingssysteem dat in werking treedt wanneer de bouten worden aangedraaid. Hierdoor is het een snelle, veilige en eenvoudige oplossing.

Het doel

Het doel van dit project was het produceren van een snappy productanimatie die past binnen de branding van GF Waga. Het moest informatie verschaffen, inzicht geven in de werking van het product en de voordelen ervan benadrukken. De animatie moest bruikbaar zijn voor zowel uitleg als marketing/verkoop om het doelpubliek van B2B klanten te overtuigen.

Onze oplossing

Voor deze animatie wilden we een esthetisch, gemoderniseerd gevoel geven aan een technische productanimatie. Door de donkere achtergrond te combineren met de juiste belichting en opstelling, benadrukten we de voordelen en gaven we een vloeiend gevoel aan de visualisatie. Met extra lagen van korte tekst en verklarende grafieken lieten we de animatie voor zichzelf spreken zonder een voice-over nodig te hebben. Naast de volledige animatie produceerden we hoge resolutie stills met een transparante achtergrond die GF Waga kon gebruiken voor allerlei uitingen.

resultaat

Een belangrijke rol in deze productie was weggelegd voor de edit. Om het gevoel van deze animatie heel dynamisch, snel en snappy te maken hebben we de scènes op de timing van de muziek afgestemd.

proces

We hebben verschillende perspectieven gebruikt om de USP's van dit product naar voren te brengen. Met behulp van referenties maakten we een exploded view die de mechanismen nauwkeurig weergaven. In de detail shots zorgden we ervoor dat de texturen perfect werden weergegeven.

uitkomsten

GF Waga was erg blij met het eindresultaat en het proces: "De samenwerking met Studio Analoog was erg prettig. Het proces was duidelijk, vlot en gestructureerd. Het team wist onze wensen en behoeften feilloos om te zetten in een visueel aantrekkelijke video. Het resultaat overtrof onze verwachtingen."

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

No items found.
transit arrow white
538 infographic presentatie
No items found.
transit arrow white
Hebel aerated concrete

Grenzeloos Wonen

Grenzeloos Wonen

No items found.
transit arrow white
Grenzeloos Wonen

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white