Volledig elektrisch vliegtuig Maeve 01

Unveil animaties

Klant

Maeve Aerospace BV creert een volledig elektrisch vliegtuig en streeft daarbij naar een emissieloze luchtvaart. Maeve is gevestid in de YesDelft Incubator op de TU Delft Campus in het hart van de luchtvaart in Nederland. Met een team van innovatieve lucht- en ruimtevaartingenieurs van over de hele wereld, die hard werken aan het kraken van de code om volledig elektrisch vliegen mogelijk te maken.

Product

De Maeve 01 is 's werelds eerste volledig elektrische forenzen vliegtuig voor de mainstream luchtvaartmarkt. Het elektrische vliegtuig is geschikt voor 44 personen en kan tot 550 km vliegen. De laadtijd wordt geschat op ongeveer 35 minuten met een accu die jaarlijks moet worden vervangen.

Het doel

Tijdens de ontwikkelingsfase was er alleen een technisch model beschikbaar. Het ontwerp was niet volledig uitgewerkt en Maeve zocht naar een manier om het publiek en potentiële investeerders te overtuigen van hun innovatie. Daarom vroeg Maeve ons samen met hen te werken aan een strategie om hun ideeën te visualiseren.

Onze oplossing

We creëerden een set realistische beelden en animaties. Samen met Maeve stelden we een plan op, gebaseerd op het technisch model, om te beslissen welke onderdelen in welke fase nodig waren.

resultaat

Tijdens verschillende stadia van het ontwikkelingsproces creëerden we beelden en animaties met de juiste look & feel en setting.

proces

We brachten het technische model tot leven door een high-end en realistisch gevoel te gebruiken met verschillende omgevingen. Aangezien het ontwerp nog niet volledig ontwikkeld was, was het textureren van het model een uitdaging. Binnen dat spanningsveld richtten wij ons op de visuals terwijl Maeve zich kon richten op de ontwikkeling van hun innovatie.

uitkomsten

Geinspireerd door ons werk in de vorige fasen vroeg Maeve ons een grote onthullingsvideo te maken. Daarnaast adviseerden we om drie teasers te maken om interesse te creëren via social media voor de publieke onthulling in januari 2022. Met elke teaser voegden we meer licht toe en onthulde de video langzaam week voor week.

Om ervoor te zorgen dat Maeve het juiste materiaal heeft voor verschillende doeleinden, maakten en maken we een variatie aan deliverables. Naast de full length animatie maakten we social shorts, clickable loops, stills en stills in 4k. Ook hebben we met de rebranding (van Venturi Aviation naar Maeve Aviation) alle materialen van een nieuw jasje voorzien.

Ieder project vraagt om een unieke aanpak. Laten we eens praten over hoe we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

No items found.
transit arrow white
Gebiedsontwikkeling Entree Zoetermeer
No items found.
transit arrow white
Fokker Services rebranding
No items found.
transit arrow white
Westfalia Fruit sustainability

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white