3D animatie laten maken

breng je product tot leven met een extra dimensie

Wil jij een unieke en activerende 3D animatie laten maken?

Een 3D animatie laten maken helpt jou op de juiste manier communiceren over je product. Wij zorgen door een extra dimensie aan je verhaal voor indrukwekkende visualisatie. Of het nu complex is of niet en in welke branche dan ook. Met een sterk concept geven we je doelgroep inzicht en overtuigen we ze van de meerwaarde van jouw product.

Als je een 3D animatie laat maken biedt dit eindeloze mogelijkheden. Het geeft de vrijheid om alles te laten zien wat jij wilt. Ook de manier waarop we dit laten zien heeft talloze opties. Zo kunnen we jouw 3D model realistisch en gedetailleerd tot leven brengen in een still of animatie. Maar we kunnen ook de 3D modellen ontwerpen, precies in de stijl die het beste bij je past. Zoals bijvoorbeeld een abstract design te ontwikkelen waarin je kunt informeren en uitleggen aangevuld met duidelijke graphics. Wij zorgen voor de oplossing die jou het beste resultaat oplevert.

3d animatie laten maken

Full service animatie studio
met een passie voor onderzoek

Als animatie studio gaan wij voor het beste resultaat. Daarom start ieder project bij ons met het doen van uitgebreid onderzoek. Of het nu gaat om een technische dienst, een medisch product, een innovatief concept of een duurzaam project, wij willen het begrijpen. Met een combinatie van onze kennis van animatie en jouw kennis van je product creëren we een sterk design en storyline die overtuigt.

Daarbij hanteren we een transparante werkwijze waarin je elke stap van het proces kunt volgen. We betrekken je graag bij het project zodat we samen een custom made animatie ontwikkelen die accuraat is, je doelgroep aanspreekt en weerspiegelt waar jij voor staat.

Ben jij klaar om jouw product een boost te geven?

Neem dan nu contact met ons op!

Waarom wij?

Wij creëren altijd unieke animaties waarmee je jouw klanten en concurrentie wegblaast. Daarom laten we ons werk voor zich spreken. Want onze visuals werken verhelderend, daarbij is geen uitleg nodig.

meer dan animatie

we geven advies over de  juiste (videomarketing)strategie en stemmen de benodigde assets met jou af

flexibel

Wij staren ons niet blind op technieken, maar vinden voor jou de geschikte oplossing, met een transparant proces

15+

jaar ervaring waarin we de lat bij ieder project hoger leggen

onze aanpak

transit arrow white

projecten

 • website content & animatie

  westfalia fruit

  De ontwikkeling van verscheidene middelen waarmee  Westfalia Fruit op de juiste manier kan communiceren over sustainability.

  hier komt een tekst zometeen

 • rebrand video

  fokker services

  De nieuwe merkpositionering van Fokker Services op filmische wijze gevisualiseerd door combinatie van video en animatie.

  hier komt een tekst zometeen

 • uitleg animatie

  marin

  Uitleg over de Zero Emission Lab, waarmee MARIN zich samen met de maritieme sector voorbereidt op de energietransitie.

  hier komt een tekst zometeen

 • karakter design & animatie

  rendement uitgeverij

  De ontwikkelingen toepassing van 3D karakter Rendie. Die als het gezicht van Rendement te zien is in al hun media-uitingen.

  hier komt een tekst zometeen

de waardering vanuit

onze klanten

"Jullie fantastische artwork heeft geholpen bij het begrijpelijk maken van onze visie en dat is veel waard"

Jan Willem Heinen
Co-founder & CEO Maeve Aerospace
logo client
logo client
logo client
logo client
logo client
logo client
logo client
logo client

Haal het maximale uit jouw 3D animatie

Een 3D animatie laten maken is eigenlijk maar het begin. Daarom denken wij graag met jou een stap vooruit op het gebied van content Een 3D animatie laten maken is eigenlijk maar het begin, er zit veel werk in het opmaken en mooi krijgen van de virtuele scenes. Daarom is het slim om een stap vooruit te denken op het gebied van content marketing. Samen kijken we naar wat je allemaal uit deze investering kunt halen.

Denk aan vooraf geplande content voor je social posts die zorgt voor een gevarieerde continue stroom aan content. Of high quality stills voor print, voor bijvoorbeeld banners op de belangrijkste beurs van het jaar. Ook kunnen we vrijstaande loops of stills uit de animatie maken voor op je website. Dit brengt afwisseling en eenheid tussen het vertellen van je verhaal en imponerende beelden. Uiteraard met als doel het leggen van contact tussen jou en je potentiële klanten. Als de 3D scenes eenmaal staan, is het vaak een kleine stap voor (veel) meer!

dit is ons

proces

Briefing

Na jullie aanvraag vindt er uiteraard een eerste kennismaking plaats. We zijn dan benieuwd naar jullie, het bedrijf en natuurlijk inhoudelijk over het onderwerp. Jullie kunnen uitleggen waar jullie communicatie uitdaging in zit. Op basis van al deze informatie kunnen wij aan de slag met een passend voorstel. Na een akkoord gaat het project echt beginnen!

Concept & storytelling

Na de briefing weten we wat jullie doelen zijn. Om de visuals aan te laten sluiten bij jullie doelgroep doen we goed onderzoek naar de doelgroep zelf, concurrentie en daarnaast de complexiteit, unieke aspecten en werking van het product. Hiernaast doen we een inhoudelijke en conceptuele brainstorm ter voorbereiding op de kick-off. Wij werken resultaatgericht en adviseren daarom ook over de aanvullende assets die aansluiten bij jullie (marketing)strategie.

Kick off

Tijdens de kick off zijn alle stakeholders van het project aanwezig en bakenen we samen de inhoud van de storyline af en zullen we de aanvullende inspiratie bespreken. Daarnaast geven we elkaar de ruimte vragen te stellen. Zo kunnen wij vragen stellen op basis van het vooronderzoek en jullie over het proces. Ook presenteren we ons proces, stemmen we de planning van het project af en bepalen we de feedback momenten.

Storyboarding

Met het creëren van een storyboard maken we het verhaal inzichtelijk. Het vertelt stap voor stap welke onderwerpen er in welke compositie en volgorde aan bod komen. We verdelen de storyline in scenes ondersteunt door een schetsmatig beeld. Zo kunnen we samen besluiten of het verhaal duidelijk is en de animatie volledig. Hiernaast leveren we vaak ook een animated storyboard op om de timings (van bijvoorbeeld de voice-over) te kunnen beoordelen.

Concept design

Tijdens de concept design fase wordt het design van de animatie bepaald. Dit doen we door styleframes te ontwikkelen, dit zijn statische fragmenten op basis van jullie identiteit. Hierin presenteren we de uiteindelijke look & feel van de animatie die de doelgroep gaat aanspreken. Deze  styleframes zijn altijd custom ontworpen en resulteren in unieke designs. Deze zullen perfect bij je merk passen.

Productie

Na het afronden van het conceptontwerp beginnen we met de productie. We werken in verschillende fases waarbij we previews van de animatie opleveren. Dit zijn previews waarin je bijvoorbeeld de 3D camera-animatie, het gebruik van de modellen en de texturing kunt zien. Als alle stappen klaar zijn, leveren we de definitieve preview op. Dan doen we de finishing touches en leveren we een animatie die voldoet aan al je wensen en behoeften.

Sound

De animatie vertelt de belangrijkste boodschap waarmee je je doelgroep overtuigt. Toch kun je de beelden in de animatie een bepaald gevoel meegeven, extra benadrukken of verder toelichten. Wij bieden de mogelijkheid de animatie nog meer tot leven te brengen met muziek, geluidseffecten en/of voice-over.

Release

Veelgestelde vragen

expand black

Wat kost een 3D animatie laten maken?

expand black

Waarom een 3D animatie laten maken (ten opzichte van 2D animatie)?

expand black

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een 3D animatie?