Bedrijfsanimatie laten maken

brengt inzicht in jouw organisatie

Wil jij een verhelderende en overtuigende bedrijfsanimatie laten maken?

Een bedrijfsanimatie laten maken in plaats van een powerpoint of keynote template te gebruiken, brengt je presentatie naar een hoger niveau. Door middel van heldere visualisaties brengen we jouw verhaal tot leven. Een jaarrekening, een nieuw ontwikkelde app-interface of een recent gelanceerde productlijn. Er zijn tal van mogelijkheden om animatie toe te voegen aan je professionele bedrijfspresentatie. Of het nu gaat om een complex onderwerp of niet, in elke branche kunnen we een infographic animatie creëren die de nadruk legt op de inhoud.

Als je ervoor kiest om een bedrijfsanimatie te laten maken, opent dit een wereld van mogelijkheden. Het biedt de vrijheid om jouw verhaal precies zo te presenteren als jij dat wilt. Bovendien zijn er talloze opties voor hoe we dit kunnen doen. We kunnen jouw verhaal tot leven brengen met animatie in een abstracte vorm, of het helder en beknopt weergeven in een overzichtelijke infographic. Daarnaast kunnen we 2D overlays toevoegen aan video's of zelfs werken met 3D producties, wat meer diepgang geeft aan de animatie. Wij streven ernaar de oplossing te bieden die het beste resultaat oplevert voor jouw doelstellingen.

Full service animatie studio
met een passie voor onderzoek

Als animatie studio gaan wij voor het beste resultaat. Daarom start ieder project bij ons met het doen van uitgebreid onderzoek. Of het nu gaat om een technische dienst, een medisch product, een innovatief concept of een duurzaam project, wij willen het begrijpen. Met een combinatie van onze kennis van animatie en jouw kennis van je product creëren we een sterk design en storyline die overtuigt.

Daarbij hanteren we een transparante werkwijze waarin je elke stap van het proces kunt volgen. We betrekken je graag bij het project zodat we samen een custom made animatie ontwikkelen die accuraat is, je doelgroep aanspreekt en weerspiegelt waar jij voor staat.

Ben jij klaar om jouw product een boost te geven?

Neem dan nu contact met ons op!

Waarom wij?

Wij creëren altijd unieke animaties waarmee je jouw klanten en concurrentie wegblaast. Daarom laten we ons werk voor zich spreken. Want onze visuals werken verhelderend, daarbij is geen uitleg nodig.

meer dan animatie

we geven advies over de  juiste (videomarketing)strategie en stemmen de benodigde assets met jou af

flexibel

Wij staren ons niet blind op technieken, maar vinden voor jou de geschikte oplossing, met een transparant proces

15+

jaar ervaring waarin we de lat bij ieder project hoger leggen

onze aanpak

transit arrow white

projecten

 • modulaire infographics

  Rijkswaterstaat

  Twee infographics voor het Verkeersbeeld op Zee project waarin veel complexe informatie is gevisualiseerd ter verheldering.

  hier komt een tekst zometeen

 • rebrand video

  fokker services

  De nieuwe merkpositionering van Fokker Services op filmische wijze gevisualiseerd door combinatie van video en animatie.

  hier komt een tekst zometeen

 • product unveil animatie

  edorado marine

  We creëerden voor de unveil van de Edorado 8S  animaties die teasen en onthullen met een high-end, realistisch gevoel.

  hier komt een tekst zometeen

 • bedrijfspresentaie

  cambridge innovatin center

  Animatie om investeerders en huurders van het Groothandelsgebouw te overtuigen van de potentie.

  hier komt een tekst zometeen

de waardering vanuit

onze klanten

"Jullie fantastische artwork heeft geholpen bij het begrijpelijk maken van onze visie en dat is veel waard"

Jan Willem Heinen
Co-founder & CEO Maeve Aerospace
logo client
logo client
logo client
logo client
logo client
logo client
logo client
logo client

Haal het maximale uit jouw bedrijfsanimatie

Het laten maken van een bedrijfsanimatie is slechts het begin; er gaat veel werk in het ontwerpen en animeren van de presentatie. Daarom is het verstandig om vooruit te denken op het gebied van content marketing. Samen kijken we naar de mogelijkheden om het maximale uit deze investering te halen.

We kunnen bijvoorbeeld jouw merkidentiteit versterken met geanimeerde graphics of iconen. Door gebruik te maken van 2D graphics voor printmateriaal, zoals brochures en banners, geven we ze een upgrade die perfect geschikt is voor belangrijke evenementen, zoals de belangrijkste beurs van het jaar. Ook kunnen we vrijstaande loops of stilstaande beelden uit de presentatie halen voor gebruik op je website of interface. Dit zorgt voor afwisseling en samenhang tussen het vertellen van je verhaal en indrukwekkende beelden, met als uiteindelijk doel het leggen van contact tussen jou en je potentiële klanten. Bovendien kunnen we vooraf geplande content voor je social media posts verzorgen, waardoor je een gevarieerde continue stroom aan content hebt. Zodra de 2D assets eenmaal zijn ontworpen, is het vaak slechts een kleine stap naar (veel) meer mogelijkheden!

dit is ons

proces

Briefing

Na jullie aanvraag vindt er uiteraard een eerste kennismaking plaats. We zijn dan benieuwd naar jullie, het bedrijf en natuurlijk inhoudelijk over het onderwerp. Jullie kunnen uitleggen waar jullie communicatie uitdaging in zit. Op basis van al deze informatie kunnen wij aan de slag met een passend voorstel. Na een akkoord gaat het project echt beginnen!

Concept & storytelling

Na de briefing weten we wat jullie doelen zijn. Om de visuals aan te laten sluiten bij jullie doelgroep doen we goed onderzoek naar de doelgroep zelf, concurrentie en daarnaast de complexiteit, unieke aspecten en werking van het product. Hiernaast doen we een inhoudelijke en conceptuele brainstorm ter voorbereiding op de kick-off. Wij werken resultaatgericht en adviseren daarom ook over de aanvullende assets die aansluiten bij jullie (marketing)strategie.

Kick off

Tijdens de kick off zijn alle stakeholders van het project aanwezig en bakenen we samen de inhoud van de storyline af en zullen we de aanvullende inspiratie bespreken. Daarnaast geven we elkaar de ruimte vragen te stellen. Zo kunnen wij vragen stellen op basis van het vooronderzoek en jullie over het proces. Ook presenteren we ons proces, stemmen we de planning van het project af en bepalen we de feedback momenten.

Storyboarding

Met het creëren van een storyboard maken we het verhaal inzichtelijk. Het vertelt stap voor stap welke onderwerpen er in welke compositie en volgorde aan bod komen. We verdelen de storyline in scenes ondersteunt door een schetsmatig beeld. Zo kunnen we samen besluiten of het verhaal duidelijk is en de animatie volledig. Hiernaast leveren we vaak ook een animated storyboard op om de timings (van bijvoorbeeld de voice-over) te kunnen beoordelen.

Concept design

Tijdens de concept design fase wordt het design van de animatie bepaald. Dit doen we door styleframes te ontwikkelen, dit zijn statische fragmenten op basis van jullie identiteit. Hierin presenteren we de uiteindelijke look & feel van de animatie die de doelgroep gaat aanspreken. Deze  styleframes zijn altijd custom ontworpen en resulteren in unieke designs. Deze zullen perfect bij je merk passen.

Productie

Na het afronden van het conceptontwerp beginnen we met de productie. We werken in verschillende fases waarbij we previews van de animatie opleveren. Dit zijn previews waarin je bijvoorbeeld de 3D camera-animatie, het gebruik van de modellen en de texturing kunt zien. Als alle stappen klaar zijn, leveren we de definitieve preview op. Dan doen we de finishing touches en leveren we een animatie die voldoet aan al je wensen en behoeften.

Sound

De animatie vertelt de belangrijkste boodschap waarmee je je doelgroep overtuigt. Toch kun je de beelden in de animatie een bepaald gevoel meegeven, extra benadrukken of verder toelichten. Wij bieden de mogelijkheid de animatie nog meer tot leven te brengen met muziek, geluidseffecten en/of voice-over.

Release

Veelgestelde vragen

expand black

Wat kost een bedrijfsanimatie laten maken?

expand black

Waarom een bedrijfsanimatie laten maken?

expand black

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een bedrijfsanimatie?