Sustainability website content & animatie

voor Westfalia Fruit

Klant

Westfalia Fruit, erkend als de Avocado experts, is een vooraanstaande multinationale supplier van vers fruit en gerelateerde producten op internationale markten. Met hun verticaal geïntegreerde supply chain groeien, rijpen, verpakken, verwerken en vermarkten ze kwalitatieve avocados en aanvullende producten gedurende het hele jaar en over de hele wereld.

Product

Westfalia Fruit hecht veel waarde aan een duurzame supply chain. Als bewaker van het milieu en de gemeenschappen waarin ze actief zijn, wordt gewerkt aan het waarborgen van het welzijn van de aarde. Westfalia Fruit richt zich op het beperken van klimaatverandering en streeft ernaar dat al hun handelingen duurzaamheid en goed bestuur aantonen. Ze geloven dan ook in: groei van mensen, economieën, communities, partners en producten.

Het doel

Voor Westfalia Fruit is het belangrijk dat zij de juiste middelen hebben waarmee ze goed kunnen communiceren over sustainability. Ze willen hun doelgroep informeren, inspireren en overtuigen van het feit dat zij avocado’s produceren met zo min mogelijk negatieve impact op een duurzame wereld. Aanvullend kunnen deze middelen ook helpen om de consument in te laten zien dat je zonder schuldgevoel avocado’s kunt eten.

Onze oplossing

Voor ons was het uitgangspunt bij dit project de ontwikkeling van geanimeerde content en een storyline voor een interactieve dedicated sustainability pagina. Deze content vertelt door middel van triggers (scroll acties) een samenhangend verhaal. Op basis van deze storyline hebben we ter aanvulling ook een standalone animatie gemaakt. Plusdrie heeft het design van de website gemaakt, Pressplay was verantwoordelijk voor het development van de experience pagina. Het soundesign, de voice-over opname en mixage is door SonicPicnic gedaan.

resultaat

Voor Westfalia Fruit hebben we een zeer unieke pagina kunnen opleveren met next level visuals. Storytelling was enorm belangrijk in zowel de animatie als op de website. Alles hangt in 1 verhaal aan elkaar, van pit tot bord. Check het resultaat!

proces

Naast het ontwikkelen van de juiste storytelling was in dit project het organisch realistisch krijgen van alle assets de grootste uitdaging. Door middel van uitgebreid onderzoek, brainstorms met de klant en hun research team hebben we met de juiste technische toepassingen, waanzinnige next level visuals kunnen neerzetten. Waaronder het groeien van de pit en boom, het vliegen en landen van de bij, het stylen en shapen van de gerechten en productshots van onder andere de avocado olie.

uitkomsten

Waar content voor de sustainability pagina de initiele aanvraag was, hebben we voor veel meer relevante assets kunnen zorgen. Met hoge resolutie stills voor banners, social shorts en een 4k versie heeft Westfalia Fruit alle middelen om op beurzen, in salesgesprekken en online hun verhaal te kunnen vertellen.

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

Energiesprong

Net Zero Energy

No items found.
transit arrow white
Net Zero Energy

Edorado Marine

Edorado 8S unveil

No items found.
transit arrow white
Edorado 8S unveil

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

No items found.
transit arrow white
Rijkswaterstaat

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white