technieken

3D animatie

3D animatie

Een 3D animatie maken die je doelgroep aanspreekt?  Met unieke ontwerpen informeren, overtuigen en activeren wij je doelgroep van je concept of product.

Waarom 3D animatie?

Met 3D animatie kan elk ontwerp binnen de animatie worden behandeld als een realistisch object, met de juiste belichting, beweging en materiaal. Deze ruimtelijke vrijheid biedt de mogelijkheid om je concept, verhaal of product vanuit elke hoek te bekijken. De enorme hoeveelheid mogelijkheden binnen de driedimensionale wereld levert niet alleen op zichzelf indrukwekkende beelden op, maar werkt ook goed in combinatie met motion graphics, infographics of video.

Verscheidenheid aan technieken

Wij bieden diensten aan die je helpen je doelgroep te overtuigen en te activeren. Met onze up-to-date kennis van animatie en je kennis van je merk werken wij graag samen aan een oplossing op maat. Als full service creatieve animatiestudio gebruiken we verschillende technieken die je animatie naar een hoger niveau tillen en de wereld laten zien waar je dienst, product of proces om draait.

Referenties

Een selectie van onze 3D animatie projecten.

Check onze projecten en laat je inspireren door onze design, branding, portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white