technieken

2D animatie

2D animatie

2D animatie is er in vele vormen; op maat gemaakt om bij je boodschap te passen en je doelgroep te bereiken. Uitleggen, informeren, activeren; 2D animatie past bij elk doel.

Waarom 2D animatie?

2D animatie is een stijl van animatie waarbij personages en objecten in twee dimensies op het scherm worden weergegeven. Dit in tegenstelling tot 3D animatie, waarbij personages en objecten in drie dimensies worden weergegeven en bewegen in een virtuele ruimte. Daarom biedt 2D animatie de mogelijkheid om binnen elk budget een passende oplossing te ontwerpen. Door de opties in vormen en maten zijn er eindeloze mogelijkheden en diversiteit in vormgeving.

Verscheidenheid aan technieken

Wij bieden diensten aan die je helpen je doelgroep te overtuigen en te activeren. Met onze up-to-date kennis van animatie en je kennis van je merk werken wij graag samen aan een oplossing op maat. Als full service creatieve animatiestudio gebruiken we verschillende technieken die je animatie naar een hoger niveau tillen en de wereld laten zien waar je dienst, product of proces om draait.

Referenties

Een selectie van onze 2D animatie projecten.

Check onze projecten en laat je inspireren door onze design, branding, portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white