Garcia x Radygo Smart Collecte

promotionele animatie

Klant

Garcia is een jeanskledingmerk dat gelooft in een levensstijl die vreugde boven alles verkiest, een vreugde die wordt gedeeld met anderen. Ze maken jeanswear voor mannen, vrouwen, tieners en kinderen en inspireren hen om samen hun beste leven te leiden. Radygo creëert producten die het menselijk lichaam beschermen tegen straling.

Product

Modemerk Garcia heeft de Radygo Smart Collection geïntroduceerd, een collectie kledingstukken met een geïntegreerde Radygo Smart Pocket®, die je beschermt tegen deze straling. Een innovatief product, toegepast op een zak, dat schadelijke straling blokkeert en tegelijkertijd verbonden blijft.

Het doel

Het doel van dit project was commercieel. Daarom was het belangrijk om uit te leggen hoe dit product werkt en waarom het zo noodzakelijk is in een wereld waarin we 24/7 verbonden zijn door onze apparaten. Meestal zijn mensen zich niet bewust van schadelijke straling, daarom is de commercial ook deels verklarend.

Onze oplossing

We hebben een commerciële video met animatie gemaakt die zowel de voordelen van de collectie laat zien, maar ook uitlegt wat de kenmerken zijn en waarom het is gemaakt. Door de combinatie van video en animatie laten we de beste onderdelen van het product zien en hebben we de creatieve ruimte om elk onderdeel uit te leggen.

resultaat

Deze video legt de functie van Radygo uit en toont het belang van bescherming tegen straling. Om het beste van twee werelden te combineren hebben we deze video met animatie ontwikkeld in samenwerking met Blickfänger.

proces

Door dezelfde look en feel toe te passen als in de rest van de campagne creëerden we een herkenbare en begrijpelijke manier om het innovatieve karakter van het product uit te leggen.

uitkomsten

Een belangrijk onderdeel van de campagnestrategie was een video die in meerdere kanalen werd gebruikt, op de website, als onderdeel van de campagne en instore. Het was een niet te missen onderdeel van een succesvolle set marketinginstrumenten.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

Rhenus Logistics

Rhenus Americas

No items found.
transit arrow white
Rhenus Americas

Grenzeloos Wonen

Grenzeloos Wonen

No items found.
transit arrow white
Grenzeloos Wonen

Showmax

Showmax

No items found.
transit arrow white
Showmax

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white