LCL shipping

promotionele animatie

Klant

Rhenus Logistics is een wereldwijd actieve logistieke dienstverlener. Rhenus is een toekomstgerichte partner met wereldwijde mogelijkheden en diverse troeven in huis. Ook al is Rhenus een groot, wereldwijd bedrijf met veel medewerkers en vestigingen, toch heeft het een persoonlijke benadering

Product

Rhenus Air & Ocean biedt een specifieke dienst binnen het containervervoer, LCL. Dit staat voor "Less than a Container Load", wat betekent dat een container wordt gevuld met goederen van meerdere Rhenus klanten.

Doel

Het doel van de animatie is het creëren van product- en merkbekendheid, het uitleggen van de dienst, het communiceren van de voordelen en het creëren van interesse voor de dienst bij het doelpubliek. Deze bestaat voornamelijk uit logistieke managers, CEO's actief in de automobielsector, engineering, niet-gevaarlijke chemicaliën en elektronica binnen middelgrote bedrijven.

Onze oplossing

We hebben een volledige video ontwikkeld die dient als informatieve animatie op de Rhenus website. We combineerden animatie met stock video als een toegankelijk en betaalbaar alternatief voor het zelf filmen.

resultaat

Dit project leent zich goed voor het gebruik van 3D animatie, zo konden we de verschillende stappen binnen dit vrij complexe proces goed en eenvoudig weergeven.

proces

Wij hebben een sterk vereenvoudigde algemene stijl ontwikkeld met zorgvuldig geselecteerde realistische modellen. We hebben wire overlays gebruikt om belangrijke elementen meer aandacht te geven. Dit bepaalt ook de stijl van de video.

uitkomsten

Naast de volledige animatie hebben we een middellange en korte versie geleverd om elk een specifiek onderdeel te belichten. Rhenus heeft deze varianten gebruikt voor wereldwijde gesponsorde social media campagnes.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

No items found.
transit arrow white
Project Schone Schie

Showmax

Showmax

No items found.
transit arrow white
Showmax

Rhenus Logistics

Rhenus Americas

No items found.
transit arrow white
Rhenus Americas

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white