The (Any)Thing App

onboarding video

Klant

De makers van The (Any)Thing zijn wereldwijd de eersten die de hedendaagse bioscoopbezoeker de mogelijkheid bieden om de film te kijken die hij wil, wanneer hij wil en met wie hij wil. Voor de ultieme filmervaring zijn de bioscopen voorzien van de nieuwste projectie- en geluidstechnologie.

Product

The (Any)Thing is de eerste on demand prive bioscoop ter wereld. Het is een boetiek bioscoop met hoogwaardig meubilair en een on-point styling. Via een App kunnen consumenten een privébioscoop huren voor twee personen of een kleine groep. Met de app kunnen bezoekers de film, de dag en verschillende instellingen als temperatuur, geluid en licht kiezen.

Het doel

Het doel was een onboarding video te maken die gebruikers precies laat zien hoe het proces werkt. Daarom was een concept nodig dat de aandacht van de kijker trok en hen activeerde om te blijven kijken.

Onze oplossing

We begonnen met de ontwikkeling van verschillende concepten. We presenteerden er drie en combineerden ze bovendien tot één hoofdconcept met een hoofdrol voor de spiegelende box. De box stelt een bioscoop voor waar de vibe van de film wordt getoond op de box met projectie mapping.

resultaat

Het gebruik van teksten in deze video was cruciaal, vanwege het uitleggedeelte, maar het isometrisch weergeven van tekst op een 2D-scherm is complex. Je kunt de tekst maar vanuit één perspectief lezen. Dit hebben we mogelijk gemaakt door een 3D ruimte te simuleren. Met drie stilstaande momenten in de video zijn de teksten leesbaar.

proces

Omdat het zo belangrijk was om de aandacht van de kijker te trekken en hen te interesseren om de hele onboarding video te bekijken, was de conceptfase cruciaal voor dit project. We presenteerden verschillende brainstorms en ideeën, die werden gecombineerd tot het uiteindelijke conceptontwerp.

uitkomsten

De eerste conceptlocatie is nu open en de inwerkvideo speelt een belangrijke rol om bezoekers te laten begrijpen hoe het werkt.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

No items found.
transit arrow white
Hebel aerated concrete

Rhenus Logistics

Rhenus Americas

No items found.
transit arrow white
Rhenus Americas

Springlife Medical

Spring2

No items found.
transit arrow white
Spring2

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white