538 Groep

infographic presentatie

Klant

De Radio 538 Groep (nu Talpa Radio) was een radiobedrijf waarin verschillende radio- en televisieactiviteiten waren ondergebracht. Met holding 538 stations, Radio 10 stations en SLAM FM had het duizenden dagelijkse luisteraars.

Product

Elk najaar organiseert de Radio 538 Groep een evenement waar een samenvatting van het afgelopen jaar wordt gepresenteerd, maar ook de nieuwe reclamemogelijkheden voor de 538 groep voor het komende jaar worden onthuld.

Het doel

De Radio 538 Groep was op zoek naar een innovatieve, unieke manier om de resultaten van het afgelopen jaar te presenteren. Om het evenement met een knal te beginnen waren ze op zoek naar een animatie die eruit sprong.

Onze oplossing

We hebben meerdere animaties gemaakt voor dit evenement: een introductie van het evenement; een infographic motion graphic die de hedendaagse radioconsumptie in kaart brengt; en een animatie die de mogelijkheden laat zien met betrekking tot online radioprogramma's, waaronder de nieuwe 538 site en verschillende mobiele apps.

resultaat

Vlak voor het evenement verhuisde de hele 538 groep naar een nieuw gebouw. Om het evenement met een knal te beginnen, kozen we dit onderwerp als animatie introductie. Hierin zie je hoe de verschillende delen van het gebouw worden geanimeerd met de verschillende afdelingen van 538.

proces

De 538 Groep wilde uitpakken tijdens dit eindejaarsevenement, met een VFX breakdown laten we je zien hoe we de animaties produceerden om het audiovisueel een boost te geven.

uitkomsten

De bezoekers van het evenement waren erg enthousiast over de animaties. De 538 Groep liet weten dat het een groot succes was.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

No items found.
transit arrow white
Project Schone Schie

Rinspeed & Stahl

Rinspeed Oasis

No items found.
transit arrow white
Rinspeed Oasis

Rhenus Air & Ocean

LCL shipping

No items found.
transit arrow white
LCL shipping

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white