Het plein van Leiden

architectuur animatie

Klant

Heijmans N.V. is een groot Europees bouwservicebedrijf met Nederlandse hoofdvestiging. Vanuit deze bedrijfsonderdelen werken circa 4.700 medewerkers dagelijks aan de ruimtelijke inrichting van Nederland.

Product

Heijmans kreeg de opdracht 'Het Plein van Leiden' te reconstrueren; een winkelgebied omringd door woningen in het noorden van Leiden. Op het moment van schrijven zijn de verbouwingen in volle gang en wordt het gebied met de dag levendiger.

Het doel

We zijn door Heijmans gevraagd om de sfeer van de wijk vast te leggen door middel van een serie plattegronden, interieur 3D visuals en doorsneden van de woningen, die potentiële kopers diepgaande informatie zullen verschaffen.

Onze oplossing

Architectuur en 3D visuals zijn al een bekende combinatie. Wij maakten van de gelegenheid gebruik om deze twee te combineren in een animatie, die zowel huidige als toekomstige bewoners inzicht geeft in de impact op de sfeer en leefbaarheid van het gebied.

resultaat

Dit project bracht ons nieuwe uitdagingen, maar uiteindelijk zijn we erin geslaagd een coherente serie te maken; een combinatie van 2D en 3D, stills en animatie, in één project.

proces

Terwijl Heijmans zich vooral richtte op de ontwikkeling van de constructies, hielpen en creëerden wij de promotionele visuals in het proces.

uitkomsten

De verschillende deliverables werden gebruikt om over het project te communiceren naar het doelpubliek, zowel op de website als in interne communicatiebronnen.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

Rhenus Air & Ocean

LCL shipping

No items found.
transit arrow white
LCL shipping

Grenzeloos Wonen

Grenzeloos Wonen

No items found.
transit arrow white
Grenzeloos Wonen
No items found.
transit arrow white
Hebel aerated concrete

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white