Grenzeloos Wonen

audio visuele identiteit

Klant

Grenzeloos Wonen is een merk ontwikkeld door Vision4media. Het merk is zichtbaar in print, radio en online. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vele sponsoren die aan Grenzeloos Wonen verbonden zijn.

Product

Grenzeloos Wonen is een realityprogramma op RTL 4, waarin verschillende mensen uit de samenleving worden gevolgd in hun zoektocht naar woonoplossingen op het gebied van innovatie, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid.

Het doel

Al deze grenzeloze mogelijkheden hadden een bijpassende audiovisuele identiteit nodig om ze allemaal samen te binden, van logo tot leader. Het logo geeft een nieuwe kijk op de manier waarop we leven... letterlijk.

Onze oplossing

We zijn aan de slag gegaan en hebben volledig onderzoek gedaan naar de innovatieve mogelijkheden die er in en rond een woning zijn, om vervolgens onze bevindingen te verwerken in de audiovisuele identiteit. Zo krijgt de kijker een duidelijker beeld van wat het programma te bieden heeft.

resultaat

De leader bouwt verder op de logo visie door je mee te nemen op een visuele tour door alle Nederlandse provincies, waarbij de drie pijlers van Grenzeloos Wonen worden belicht: het bouwproces, de financiële procedure en de woonbeleving.

proces

We ontwierpen elke digitale kamer met een eigen thema en bijpassende details. Zo kun je elke week dezelfde basisanimatie zien en toch iets nieuws ontdekken.

uitkomsten

Wat heel cool is, is dat het daadwerkelijk in Nederland wordt uitgezonden! Krijg een kijkje in de keuken van het programma.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

Showmax

Showmax

No items found.
transit arrow white
Showmax

The (Any)Thing

The (Any)Thing App

No items found.
transit arrow white
The (Any)Thing App
No items found.
transit arrow white
Echte Rotterdammers Animatie R

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white