Ahoy InfraTech

promotionele animatie

Klant

Ahoy Rotterdam verhuurt haar gebouw voor grote evenementen als concerten en congressen, maar organiseert ook eigen producties. De InfraTech conferentie is een van deze interne evenementen. Met 5 verschillende thema's zijn kleine en grote bedrijven vertegenwoordigd.

Product

InfraTech is the place to be voor de gehele Nederlandse infrasector. Deze beurs, georganiseerd door lokt ruim 20.000 bezoekers naar de beurshal, waar zij de mogelijkheid hebben tot sociaal netwerken en deelname aan het kennisprogramma.

Het doel

Ahoy Rotterdam zocht een oplossing om de kern van de beurs op een laagdrempelige manier uit te leggen aan bezoekers en exposanten. Dit door informatie op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren aan de doelgroep. De animatie moest bruikbaar zijn op verschillende platformen.

Onze oplossing

De conferentie is verdeeld in verschillende thema's die allemaal verschillende segmenten van de infrastructuur vertegenwoordigen. We wilden unieke animaties maken voor elk thema en één volledige animatie die het evenement introduceert.

resultaat

We zorgden ervoor dat het ontwerp van de animatie overeenkomt met de huisstijl en website van InfraTech door het een herkenbare look & feel te geven.

proces

Infrastructuur is meer dan wegen en auto's; het gaat om slimme verbindingen tussen beschikbare en nieuwe kennis, gecombineerd in innovatieve projecten. Daarom moest de verhaallijn van de animatie de verschillende onderdelen binnen de infrasector laten zien. We combineerden dit met een kleurrijk strak design, dat situaties van land tot water weergeeft.

uitkomsten

De animatie werd gebruikt voor promotionele doeleinden op diverse social media platforms. Ook werden de losse onderdelen gebruikt voor andere digitale ontwerpen en drukwerk.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

Studio Analoog intern project

Stage 2

No items found.
transit arrow white
Stage 2

Heijmans Vastgoed

Het plein van Leiden

No items found.
transit arrow white
Het plein van Leiden
No items found.
transit arrow white
Echte Rotterdammers Animatie R

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white