Rinspeed Oasis

VR animatie

Klant

Hoe zie jij de toekomst van de auto industrie? Rinspeed voegt de daad bij het woord en verwerkt de nieuwste innovatieve technologie van verschillende fabrikanten in één volledig operationele concept car. De 'Oasis' staat in de schijnwerpers: een autonome, milieuvriendelijke auto met een interieur als een woonkamer en zelfs een tuintje.

Product

Stahl heeft samen met Rinspeed de koppen bij elkaar gestoken om de Oasis te creëren. Hun subassemblages zijn terug te vinden in het hele interieur, zoals hun speciale coatings en stoffen.

Het doel

Om de auto, en daarmee de producten van Stahl, toegankelijk te maken voor een groter publiek is opdracht gegeven voor een VR experience. Virtual Reality geeft ons een nieuwe kijk op de wereld, maar vraagt ons ook om visuals en animaties anders te benaderen dan we gewend zijn.

Onze oplossing

Met de 360° foto's van Blickfänger en het conceptontwerp van GI Design konden we deze animatie samenstellen. De ruimtelijke audio van Sonic Picnic voegt een extra niveau van detail toe aan de omgeving, vanuit elke hoek.

resultaat

De animatie is het best zichtbaar door een Google Cardboard of VR-bril, maar kan ook als 360 graden video worden afgespeeld.

proces

De VR video werd aan de pers geleverd, vergezeld van een Google Cardboard en een link, voor directe toegankelijkheid per smartphone.

uitkomsten

Daarna werd de VR-ervaring getoond op meerdere tentoonstellingen waar Stahl aanwezig was.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

No items found.
transit arrow white
Echte Rotterdammers Animatie R
No items found.
transit arrow white
538 infographic presentatie

Studio Analoog intern project

Stage 2

No items found.
transit arrow white
Stage 2

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white