Bühler Group

Technische product animaties

Klant

Bühler Group is een wereldwijd actieve leverancier van oplossingen voor de voedings-, voeder- en mobiliteitsindustrie.

Product

Zo introduceerden zij de Granulex 5-series, het energiezuinige en flexibele vlaggenschip van Bühler's hamermolens. Een ander product waar we een animatie voor creëerden, is de Cenomic Optima. Deze parelmolen biedt een reeks innovatieve technologie verbeteringen om natte slijpbewerking te versnellen met behoudt van de productkwaliteit.

Het doel

De animaties laten de doelgroep de functionaliteiten en voordelen begrijpen en zich geroepen voelen om meer over het product te weten te komen. De animaties wordt gebruikt voor verkooppresentaties, socials en evenementen.

Onze oplossing

Het was belangrijk dat alle technische aspecten, specificaties en unieke kenmerken van het product nauwkeurig werden gevisualiseerd. Naast de full length animatie produceerden we verschillende CMYK stills voor Bühler. De animatie werd ingezet op evenementen ter promotie van de lancering van de nieuwe Granulex 5-series.

resultaat

Met uitgebreid onderzoek en verschillende verwijzingen naar het werkingsmechanisme werd ervoor gezorgd dat de animatie correct en technisch accuraat is.

proces

Om de functies van de machines uit te leggen, moest worden gevisualiseerd hoe het maalproces van binnen werkt. Daarom hebben we verschillende technieken getest om de dynamische deeltjesstroom te simuleren. We konden het breken van het maalproces op een semi-realistische en zuivere manier laten zien.

uitkomsten

Het succesvolle eerste project met Bühler Group heeft gezorgd voor een lange termijn samenwerking: "We waarderen de samenwerking met dit dynamische, gemotiveerde en professionele team heel erg. Ze hebben voor onze oplossingen informatieve product videos gecreeerd die onze klanten inspireren. We kijken uit naar het realiseren van meer projecten in de toekomst." Na het succes van de eerste samenwerking volgde ook de animatie voor de Cenomic Optima.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

No items found.
transit arrow white
REV'IT motorkleding

Garcia & Radygo

Garcia x Radygo

No items found.
transit arrow white
Garcia x Radygo
No items found.
transit arrow white
Pathé Thuis

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white