CIC Groothandelsgebouw

bedrijfspresentatie

Klant

CIC (Cambridge Innovation Center) werd in 1999 opgericht met als missie de wereld te veranderen door een innovatief ecosysteem te ontwikkelen dat het voor ondernemers mogelijk maakt sneller en beter nieuwe producten en bedrijven te ontwikkelen.

Product

CIC is gevestigd in Boston, St. Louis en Cambridge. Ook Rotterdam maakt hier deel van uit, met een locatie die Het Groothandelsgebouw heet.

Het doel

Het doel voor deze animatie was om investeerders en huurders van het Groothandelsgebouw te overtuigen van de potentie en mogelijkheden van het gebouw. De futuristische sfeer van het gebouw moest vertaald worden in de animatie.

Onze oplossing

De look en feel van de animatie is een combinatie van 3D en 2D elementen. Eenvoudige vormgeving aangevuld met grafische en geanimeerde 2D elementen. De verhaallijn is opgebouwd van een schetsmatige look & feel naar een complete toekomstgerichte visual.

resultaat

De animatie is opgebouwd door losse elementen één voor één binnen te halen. Zo lieten we het gebouw stap voor stap tot leven komen.

proces

Het was belangrijk om de CIC huisstijl toe te passen. Daarom hebben we de oranje en groene tinten gecombineerd en gezocht naar aanvullende kleuren die de uitstraling aanvullen en completeren.

uitkomsten

Naast de volledige animatie maakten we een supermontage voor een social short.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

No items found.
transit arrow white
Rijkswaterstaat
No items found.
transit arrow white
538 infographic presentatie

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white