Rhenus Americas

brand video met animatie

Klant

Rhenus Logistics is een wereldwijd actieve logistieke dienstverlener. Rhenus is een toekomstgerichte partner met wereldwijde mogelijkheden en diverse assets in huis. Ook al is Rhenus een groot, wereldwijd bedrijf met veel medewerkers en vestigingen, toch heeft het een persoonlijke aanpak.

Product

Rhenus heeft momenteel vestigingen in 8 Amerikaanse landen met behulp van een uitgebreid netwerk van 22 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika. Samen met Rhenus hebben we het conceptuele plan opgesteld om Rhenus in Amerika op de kaart te zetten door hun usp's te benadrukken.

Het doel

Het was belangrijk om de merkidentiteit van Rhenus te visualiseren. Daarom werd voor elke USP een scène gecreëerd die dat kenmerk belichaamt. Zo toont de wereldbolscène de wereldwijde mogelijkheden van Rhenus en staan de overgangen tussen de voertuigen voor de bedrijfsmiddelen.

Onze oplossing

Om het authentiek en persoonlijk te houden is de real life footage gemaakt op locaties in Amerika. Dit hebben we gecombineerd met een moderne en innovatieve look & feel. Naast de volledige animatie werkten we samen met Rhenus aan een strategie om te bepalen welke aanvullende deliverables nodig waren om hun doel te bereiken.

resultaat

Om de look & feel in lijn te houden met de branding van Rhenus hebben we deze gebaseerd op de eerder gemaakte LCL animatie video. Met dit ontwerp willen we de betrouwbaarheid en toekomstgerichtheid van Rhenus laten zien.

proces

Samen met Rhenus hebben we onderzoek gedaan naar de visualisatie van elke usp. Vanuit de briefing hebben we mindmaps gemaakt die alle kenmerken belichten en dit omgezet in verschillende scènes.

uitkomsten

Op basis van de volledige animatie zijn twee social shorts van ongeveer 30 seconden opgeleverd die (in een campagne) op social media worden gebruikt. De animaties worden gebruikt op de website, in presentaties en tijdens congressen. Daarnaast werden stills en printbaar beeldmateriaal geleverd voor specifieke gerichte doeleinden.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

No items found.
transit arrow white
Gebiedsontwikkeling Entree Zoetermeer

Garcia & Radygo

Garcia x Radygo

No items found.
transit arrow white
Garcia x Radygo

Nederlandse Spoorwegen (NS)

Social media beeldcomponenten

No items found.
transit arrow white
Social media beeldcomponenten

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white