Rendement Uitgeverij

3D karakter animatie

Klant

Rendement is een uitgeverij die vakspecialisten op een uitgebreide en toegankelijke manier helpt met vakinhoudelijke zaken. Met publicaties gericht op de zakelijke markt is kennis op het juiste moment beschikbaar.

Product

Het imago van de uitgeverij was aan vernieuwing toe en heeft Studio Analoog daarom gevraagd een karakter te ontwikkelen die het merk in de toekomstige communicatie zal vertegenwoordigen. Dit karakter speelt de hoofdrol in alle media-uitingen, van commercial, website tot drukwerk.

Het doel

Door de veranderingen in de wereld en werkomgeving wilde Rendement een animatie maken die voortborduurt op het eerder ontworpen 3D karakter Rendie.

Onze oplossing

In de bedrijfsanimatie video worden verschillende relevante thema's gevisualiseerd. Met volledige betrokkenheid van de opdrachtgever is gekozen om naast een hoofdrol voor Rendie ook ruimte te hebben voor het personage dat de vakspecialist vertegenwoordigt.

resultaat

De look and feel van de animatie moest de gevarieerde doelgroep van Rendement aanspreken. Daarom creëerden we een omgeving met een vriendelijke, maar zakelijke uitstraling die herkenbaar zou zijn voor mensen van verschillende leeftijden die werkzaam zijn in human resources, business support etc.

proces

Door de personages aan te passen en te werken met verschillende bewegingslagen, lieten we de personages meerdere acties tegelijk uitvoeren en interacteren binnen een 3D-omgeving.

uitkomsten

Door het gebruik van 14 verschillende voice-overs en pay-offs kon Rendement de release van de video richten op verschillende doelgroepen. Naast de video werden verschillende stills gemaakt. Beide worden ingezet op verschillende mediaplatformen.

Omdat het 3D personage Rendie aanpasbaar is, zijn we in staat om voortdurend poses te creëren voor Rendement. Dit zowel met het personage stand alone, als in combinatie met real life beelden. We hebben hen al voorzien van specifieke poses voor vakanties, voor hun website en andere marketingdoeleinden.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

Rhenus Logistics

Rhenus Americas

No items found.
transit arrow white
Rhenus Americas
No items found.
transit arrow white
Gebiedsontwikkeling Entree Zoetermeer

Rhenus Air & Ocean

LCL shipping

No items found.
transit arrow white
LCL shipping

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white