Pathé Thuis

tv & bioscoop commercials

Klant

Pathé Thuis is een Nederlandse streamingdienst. Sinds 2012 biedt Pathé Thuis de meest recente bioscoopfilms rechtstreeks bij de gebruiker thuis aan. Gebruikers worden voorzien van de grootste blockbusters tot prijswinnende arthouse films.

Product

De video on demand dienst van Pathé Thuis is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals tablet, consoles, Smart TV en PC/laptop. Vanaf 2016 werd het mogelijk om ook op iOS en Android te genieten van de nieuwste films.

Het doel

Met de ontwikkeling van de app waren verschillende commercials nodig. In onze langdurige samenwerking met Pathé Thuis maakten we commercials voor zowel tv als bioscoop om de app te introduceren en te promoten bij de doelgroep.

Onze oplossing

Sinds de lancering van de video on demand dienst hebben we meerdere promotionele producties voor Pathé Thuis ontwikkeld. Waaronder een uitleg video voor social media, de allereerste Pathé Thuis geanimeerde bioscoopcommercial en hebben we ook ons televisiedebuut gemaakt.

resultaat

We wilden de ervaring van een bioscoopbezoek in de commercial verwerken. Daarom begint de animatie rustig en eindigt hij in een bioscoopwaardige climax met een verrassende ontknoping.

proces

Pathé Thuis heeft dezelfde herkenbare identiteit als het merk Pathé, waarbij de gele kleur het meest opvalt. De visuele uitstraling van alle commercials zijn in lijn met elkaar, waarbij de kijker het idee krijgt in een bioscoop aanwezig te zijn door het gebruik van fotorealisme, beelden en cinematografie.

uitkomsten

Dankzij deze nieuwe bioscoop commercial is de Pathé Thuis app download rate met 75% gestegen en meer dan een miljoen keer bekeken in de bioscoop! Door het succes van de lancering, ondersteund door de animatie, werden wij gevraagd om daarnaast een explainer animatie te maken. Dit om de gebruiker te laten zien hoe de demand service werkt. De visuals werden gebruikt om verschillende commercials te maken.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

Studio Analoog intern project

Stage 2

No items found.
transit arrow white
Stage 2

Springlife Medical

Spring2

No items found.
transit arrow white
Spring2

Rinspeed & Stahl

Rinspeed Oasis

No items found.
transit arrow white
Rinspeed Oasis

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white