NS Goed Bezig campagne

video animatie

Klant

De Nederlandse Spoorwegen is de belangrijkste spoorwegmaatschappij voor personenvervoer in Nederland. Het is een van de drukste netwerken in de Europese Unie. De NS laat dagelijks ongeveer 5000 treinen rijden voor 1,1 miljoen reizigers.

Product

NS is 'Supporter van Bewegen' en stimuleert iedereen in Nederland om in beweging te blijven. NS stippelt verschillende wandelroutes uit rondom stations; een perfect startpunt in alle wijken. Voor NS medewerkers lanceerden zij de 'StationsOmmetjes'; verschillende wandelroutes rond de 12 grootste stations van Nederland.

Het doel

Met een Golden Delicious Appel als mascotte worden NS collega's aangemoedigd om tijdens hun lunchpauze of in hun vrije tijd een blokje om te lopen. NS vroeg Studio Analoog hun mascotte tot leven te wekken en hem de hoofdrol te laten spelen in een commercial.

Onze oplossing

We combineerden de geanimeerde appel met real life beelden van NS. Door het gebruik van 2D animatie brachten we leven in de ledematen van de appel en gaven we hem bewegingsvrijheid.

resultaat

De toevoeging van schaduw en de compositie van de appel zelf zorgde voor een geloofwaardige prestatie tussen acteur en animatie.

proces

Met een plaatje als referentie en een paar armen en benen kon de appel springen, fluiten en lopen waarheen hij wilde.

uitkomsten

De animatie activeerde meerdere medewerkers om mee te doen aan de campagne. NS was blij met het resultaat en vroeg ons in de jaren erna voor diverse andere projecten.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam

KCR customer journey

No items found.
transit arrow white
KCR customer journey

Rhenus Logistics

Rhenus Americas

No items found.
transit arrow white
Rhenus Americas

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white