EVA NEXUS™

Oogheelkundig chirurgisch systeem animatie

Klant

D.O.R.C. is wereldwijd marktleider op het gebied van oogheelkundige chirurgische apparatuur, instrumenten en vloeistoffen. D.O.R.C. exporteert haar instrumenten en apparatuur naar meer dan tachtig landen wereldwijd en heeft eigen verkoop- en marketingorganisaties in o.a. Oostenrijk, China, USA, India en Nederland.

Product

D.O.R.C. werkt intensief samen met vooraanstaande topchirurgen. Hun kennis gecombineerd met een unieke mix van talent voor de ontwikkeling van nieuwe ideeën, hoge ontwerpkwaliteit en een sterke productfilosofie, resulteert in zeer innovatieve producten. Het EVA NEXUS™ chirurgisch systeem wordt gebruikt voor cataract-, retina- en gecombineerde chirurgie en diverse gerelateerde instrumentinnovaties.

Het doel

Het doel van de animaties is het informeren en interesseren van een belangrijke doelgroep van oogchirurgen en verplegend personeel.

Onze oplossing

De instructionele animatie video's belichten de innovatieve functies en geven chirurgen inzicht in het gebruik van het systeem/producten door de juiste match tussen abstractie en realisme. Wij adviseerden D.O.R.C. om een compleet pakket aan assets te maken voor meerdere platforms.

resultaat

Met een opfrissing van de branding en een herkenbare, strakke look en feel, creëerden we een algehele eenheid in animatie communicatie en aanvullende assets. Dit next level niveau van animatie is een nieuwe start voor D.O.R.C. om hun producten te visualiseren en uit te leggen. De nieuwe designtaal werd doorgevoerd op alle platformen.

proces

De complexe aard van het onderwerp oogchirurgie leidde tot een uitgebreide onderzoeks- en conceptontwerpfase. Precisie zonder overcomplicatie in alle aspecten van animatie, illustratie, simulatie en boodschap was de sleutel tot dit project.

uitkomsten

In maart 2022 werd EVA NEXUS™ gelanceerd. De animaties hebben bijgedragen aan een succesvolle lancering omdat ze implementeerbaar waren voor verschillende platforms. De animaties werden getoond op conferenties, tijdens webinars, op de website en tijdens sales bijeenkomsten. Dit alles leidde tot positieve feedback van vooraanstaande chirurgen, betrokkenheid bij sociale media, inkomende leads en demo-aanvragen.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

No items found.
transit arrow white
Gebiedsontwikkeling Entree Zoetermeer
No items found.
transit arrow white
VPI REVEAL

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

No items found.
transit arrow white
Rijkswaterstaat

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white