Actifit

medische product animatie

Klant

Orteq Sports Medicine creëert unieke oplossingen voor gewrichtsbehoud voor orthopedische/sportgeneeskundige chirurgen die het natuurlijke genezingsproces van de patiënt zelf stimuleren. Hun producten bieden een innovatieve regeneratieve medische benadering van weke delen in gewrichten voor patiënten die lijden aan letsel of degeneratie.

Product

Actifit is de eerste biologisch afbreekbare synthetische implanteerbare scaffold met een sterk onderling verbonden poriënstructuur om het verlies van meniscusweefsel te helpen herstellen. Actifit is CE-gemarkeerd en heeft een aanzienlijk potentieel om de gezondheid van de gewrichten te verbeteren en de noodzaak van gewrichtsvervanging uit te stellen.

Het doel

Het doel van de animatie was het creëren van productbewustzijn, het communiceren van de voordelen en het creëren van interesse in het product bij het doelpubliek.

Onze oplossing

De animaties zijn high end en semi-realistisch voor de visualisatie van de klinische stappen.

resultaat

De juiste synergie tussen de 3D geanimeerde delen en de bijkomende grafische overlays ter informatie en uitleg, maakt de inhoud van de verhaallijn begrijpelijk en gemakkelijk te volgen.

proces

Een belangrijk aandachtspunt bij het maken van de animatie was de klinische nauwkeurigheid. Door voortdurend onderzoek te doen werd ervoor gezorgd dat de visuals anatomisch correct waren.

uitkomsten

Het was belangrijk om een breed scala aan assets te ontwikkelen voor elk visueel touchpoint van dit product. Van social media tot de meest uitgebreide informatieve animatie tot de gebruikte stills of animatie snippets op de landingspagina en website.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

D.O.R.C. (Dutch Ophthalmic Research Center) International

EVA NEXUS™ systeem

No items found.
transit arrow white
EVA NEXUS™ systeem
No items found.
transit arrow white
VPI REVEAL

D.O.R.C. (Dutch Ophthalmic Research Center) International

Oogheelkundig chirurgische animaties

No items found.
transit arrow white
Oogheelkundig chirurgische animaties

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white