Spring2

medische software animatie

Klant

Springlife Medical is een internationaal georiënteerd bedrijf gevestigd in Utrecht. Het Springlife team heeft samen meer dan 50 jaar ervaring op medisch gebied, voornamelijk in de (invasieve) pijnbestrijding. Door de jaren heen hebben zij een sterk netwerk opgebouwd van experts, artsen en wetenschappers in verschillende medische disciplines.

Product

De Spring2 is een innovatief medisch apparaat dat zenuwpijn verlicht door middel van pulserende radiogolven. Het apparaat kan op verschillende manieren worden gebruikt door medische professionals zoals neurologen en anesthesisten. Het innovatieve karakter van het product omvat de hanteerbaarheid en het kleine formaat, waardoor het draagbaar is. Het apparaat kan gepulseerde radiofrequentie ook op twee verschillende manieren gebruiken, namelijk invasief met huidelektroden.

Het doel

Springlife Medical vroeg ons twee animaties te maken. Een om het nieuwe product te presenteren, en een die gebruikt kan worden als handleiding. De commerciële animatie om het product te promoten is gebaseerd op de informatieve animatie.

Onze oplossing

Om het werkingsmechanisme goed in beeld te brengen, hebben we onderzocht hoe deze methode van pijnbestrijding precies werkt, wat het apparaat precies doet en hoe je pijn in beeld brengt. Deze verschillende functies en behandelmethoden worden uitgelegd in de commerciële video.

resultaat

De informatieve video is to the point met voldoende rust om alles stap voor stap uit te leggen. Voor de commerciële variant hebben we de scènes sneller gemonteerd.

proces

Omdat het product internationaal wordt verkocht, was het noodzakelijk om hiervoor een handleiding in verschillende talen te maken. Om dit te ondervangen is een animatie gemaakt waarin alle instellingen en opties worden uitgelegd, en die door de gebruiker als referentie kan worden gebruikt. Tegelijkertijd is dit een ideale introductie bij het eerste gebruik van de Spring2, in dezelfde visuele stijl als de andere mededelingen.

uitkomsten

De animaties zijn gebruikt op de website van Springlife en tijdens evenementen en presentaties.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

Rinspeed & Stahl

Rinspeed Oasis

No items found.
transit arrow white
Rinspeed Oasis

D.O.R.C. (Dutch Ophthalmic Research Center) International

EVA NEXUS™ systeem

No items found.
transit arrow white
EVA NEXUS™ systeem

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white