VPI Reveal

Animatie voor innovative medische software oplossing

Klant

VPI BV biedt innovatieve oplossingen gericht op medische professionals.

Product

REVEAL is een innovatieve softwareoplossing die CT- en MRI-datasets in realtime vertaalt naar volledig holografische 3D-beelden. Met behulp van een stereoscopische 3D-bril kan de gebruiker door het lichaam vliegen, de zichtbaarheid van weefsel veranderen en een duidelijk beeld krijgen van de anatomie en pathologie. De software van REVEAL kan worden gebruikt met vrij eenvoudige standaard hardware. Ook kan het de patiënt en andere betrokkenen een goed inzicht geven in het letsel of de aandoening. Daarnaast kan REVEAL dienen als instrument tijdens een MDO om het juiste behandelplan te formuleren.

Het doel

REVEAL is een product dat in de praktijk moet worden gebruikt om de toegevoegde waarde ervan echt te begrijpen en te ervaren. Het product moest worden uitgelegd om de doelgroep te overtuigen van de toegevoegde waarde ervan. Met als uiteindelijk doel mensen te activeren om geïnteresseerd te raken in een demonstratie in het echt. Dit was het meest uitdagende deel, omdat de ervaring zelf zo overtuigend is. Tegelijkertijd is het onmogelijk om de kijker een steroscopische ervaring te geven zonder extra hulpmiddelen.

Onze oplossing

We maakten een animatie van medische software die deze technische materie op een begrijpelijke manier communiceert. De nadruk binnen de animatie ligt op het gebruiksgemak van de applicatie en op de diversiteit aan situaties waarin deze tool gebruikt kan worden.

resultaat

De uitdaging was om een animatie te maken die voldoet aan de werkelijke gebruikerservaring. Daarom visualiseerden we de anatomie en het lichaam in 3D, gecombineerd met de juiste hoeveelheid abstractie en een strak kleurenpalet, waardoor het een toegankelijke en makkelijk te begrijpen animatie werd.

proces

Stereoscopie zorgt ervoor dat de werkelijke diepte zichtbaar is in het 3D-beeld. De manier waarop de gebruiker dit ervaart is niet in beeld te vangen, maar door een combinatie van isometrische illustratie en 3D-elementen wordt de ruimtelijkheid benadrukt.

uitkomsten

De animatie is door VPI gebruikt om hun complexe product en idee aan de doelgroep te verkopen. Daarnaast creëerden we een set high res stills die werden gebruikt voor promotionele doeleinden.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en oplossing. Laten we eens praten en bespreken waarmee we jou kunnen helpen!

+31 (0)10 891 0326

info@studioanaloog.nl

projecten

transit arrow white

Een selectie van onze projecten die ons en onze klanten trots maakt

Springlife Medical

Spring2

No items found.
transit arrow white
Spring2

D.O.R.C. (Dutch Ophthalmic Research Center) International

Oogheelkundig chirurgische animaties

No items found.
transit arrow white
Oogheelkundig chirurgische animaties

Orteq Sports Medicine

Actifit

No items found.
transit arrow white
Actifit

Check onze projecten en laat je inspireren door ons design, branding, website portfolio, en ideeën.

alle projecten

transit arrow white